Smíšené pocity

10.09.2013 18:43

2.kolo

Tentokrát se konalo druhé turnajové kolo v sousedním Ráječku a střetli jsme se s mužstvy Jedovnic a Adamovem.

Rájec - Jedovnice  11:2 ( 7:1 )

branky: Fojt - 5, Kala - 4, Dankovský - 2

Toto utkání se nám vcelku povedlo po všech stránkách,jak výsledkově,tak i herně,hlavně v prvním poločase.Druhá půle nebyla tak dobrá jak bych si představoval,kluci trochu přestali hrát,protože věděli,že utkání dotáhnou do vítězného konce.

 

Rájec - Adamov  3:5 ( 1:2 )

branky: Dankovský, Ševčík, Fojt

Tento zápas mě hodně zklamal, hlavně po herní stránce.Kluci vůbec nehráli,nechtěli si nahrát,jen odkopávali míče.Kazili jsme nahrávky a vůbec jsme v prvním poločase nevystřelili na bránu,ikdyž jsme vedli 1:0 díky tomu,že Dankovský nevypustil souboj a dohral ho až dokonce a míč dával do prázdné brány.

Do druhého pol. jsme vstoupili už o trochu lépe,ale pořád to nebylo ono.Adamovu zachytal výborně brankář,který zneškodnil několik brankových příležitostí,hlavně z přímých kopů.Dvakrát bravůrně zneškodnil míč,který byl téměř v bráně a dvakrát mu pomohla branková konstrukce.v Poslední minutě jsme sahali po bodu,ale ukázalo se české příslový:,,nedáš,dostaneš´´ .

Zahrávali jsme přímý kop a Fojt napálil míč do břevna, od kterého se míč odrazil a Adamov dal s protiútoku branku na 5:3 a bylo po utkání.