Skvělý začátek

02.09.2013 20:52

Tento ročník se odehraje turnajovým způsobem.V 1.kole,které se konalo v Rájci,jsme se střetli s mužstvy Knínic a Velkých Opatovic.

První zápas jsme sehráli s Knínicemi a k zápasu nemám co dodat.Kluci splnili vše co jsme si řekli.S výsledkem a hlavně s předvedenou hrou jsem spokojený.

Rájec - Knínice 16:0 ( 9:0 )

branky: Málek - 6, Štěpánek - 3, Kala - 2, Dankovský - 2, Šváb, Nezval, vlastní

Od prvních minut jsme drželi míč na svých kopačkách a zřídka jsme míč půjčili hostům,ti se k naší brance dostali až v průběhu druhé půle,když měli tři slibné příležitosti, ale brankách Kuchař svým časným vyběhnutím jejich šance eliminoval a udržel nulu.

 

Rájec - Opatovice 10:0 ( 3:0 )

branky: Štěpánek - 3, Šváb - 2, Málek - 2, Dankovský, Ševčík, Kala

sestava turnaje: Kotouč ( Kuchař ) - Šváb, Ševčík, Kala, Nezval, Dankovský, Málek, Štěpánek, Tsekhonya

Druhé utkání z naší strany nezačalo příliš dobře. Začali jsme nepřesnými nahrávkami a hodně jsme kazili. První čtvrt hodinka byla z naší strany špatná, až příchodem nejmladšího hráče Málka se hra uklidnila. Ten vzápětí vyslal pěkně do uličky rozběhnutého Dankovského a ten se nemýlil. Poté jsme začli hrát ´´ naší hru´´ a na hřišti to bylo znát.

Klukům bych chtěl poděkovat za vynikající hru, kterou předváděli a doufám, že i divákům se líbili jejich výkony, kteří nám po dobu turnaje fandili.