9.kolo: Bod z Adamova

04.11.2012 22:53

Své poslední utkání v podzimní části sezony 2012/2013 sehráli i hráči strší přípravky. Tentokrát proti ni stáli vrstevníci z Adamova. Nelehké utkání nakonec skončilo nerozhodně dělbou bodů.

Adamov - Rájec 2:2 (1:1)

Branky Rájce: Kala, Dovrtěl.

Sestava: Koumar - Šváb, Ševčík J., Ševčík K., Dovrtěl, Kala, Hruška, Nezval, Štěpánek, Tsekhonya, Kotouč.

Poslední podzimní utkání jsme odehráli na půdě ambiciózního Adamova. Nečekalo nás zde lehké utkání, což se potvrdilo. Dlouho se hrálo bez vstřeléné branky. Domácí měli štěstí, že jsme neproměnili opět vyložené šance a my jsme se mohli dnes spolehnout na výborně chytajícího Ondru Koumara, který nás podržel několika vynikajícími zákroky. Vždy jsme se dostali do vedení, ale domácí vždy dokázali srovnat, naposledy se jim to podařilo 8. min. před koncem, kdy po vynikajícím zákroku našeho brankáře doráželi pomale dva volní hráči z Adamova do prázdné brány.

Nakonec je asi remíza zasloužená, ke konci měli domácí větší tlak. Důležitý moment za stavu 2:1 pro nás neproměnil Vojta Kala jasnou gólovou příležitost a to by jsme odskočili soupeři na rozdíl dvou gólů. To si dovedu říct, že by jsme utkání zvládli. Po herní stránce to bylo lepší až v druhé půli. Terén byl těžký, ale pro oba týmy to bylo stejné. Počasí nám také přálo, bylo ideální na fotbal.

Aktuální tabulka - st. přípravka

V této rubrice nejsou žádné články.