Vybojovaná výhra dorostu na nerovném hřišti ve Svitávce.

23.09.2013 21:48

Svitávka : Rájec-Jestřebí 2 : 5 ( 0 : 2 )

Góly : Sedláček Petr 2x, Kunc David 2x, Klimeš Jakub.

Sestava: Janík Daniel- Klimeš, Opatřil, Kubásek- Janík Dominik- Pokorný, Burgr, Dvořák, Dobeš- Kunc, Sedláček

Do zápasu jsme nastupovali s odhodláním, odčinit nevýrazný výkon z minulého zápasu.

Široké hřiště mělo vyhovovat naší kombinační hře. Bohužel terén nebyl v nejlepším stavu a z toho důvodu nás míč neposlouchal jak mněl. K tomu několik chyb zálohy a brankáře zdramatizovalo utkání hned od úvodu. Naštěstí jsme využili zaváhání soupeřova brankáře a po důsledném zakončení se dostali do vedení. To nám vrátilo klid na kopačky a pomalu jsme si začali rozumět i s terénem.

Po poločasovém vedení 2 : 0, jsme provedli změnu ve středu pole a ta se nám vyplatila. Začala fungovat spolupráce středová řada a rychlý přechod do útoku. Se zlepšeným výkonem se pochopitelně měnilo i skóre. Za stavu 5 : 0 jsme bohužel polevili a soupeř upravil výsledek na konečných 5 : 2.

Pochvalu si zaslouží tým za prvních 30 minut druhého poločasu, kdy předvedl svoji sílu pěknými akcemi i zodpovědným se vracením. Nějaké nedostatky se našli, ale věříme, že se nám do dalšího kola podaří odstranit i ty. Čeká nás tým z druhého místa - Černá Hora.

Těšíme se na Vaši návštěvu a povzbuzování v důležitém zápase. Uděláme vše pro spokojenost z výsledku, ale hlavně z předvedené hry.