Vrchol podzimu

26.10.2013 18:44

Rájec - Blansko ´´A´´  1:3 ( 1:2 )

branka: Fojt

Dnešní turnaj měl tak trochu naznačit, jak na tom jsm po fotbalové stránce. Do utkání jsme nevstoupili špatně, jen scházela střelba na bránu.

Řekl bych, že to bylo remizové utkání, ale jak říkám, když nedáme branky, tak nemůžeme uspět.

Ale i když jsme dnes nehráli tak dobře jak v předešlých utkání, tak jsme se přizpůsobili soupeři a hrálo se jakoby jen od vápna k vápnu s min. střelami na bránu. Jak říkám,my jsme vystřelili pouze dvakrát a dali ztoho jeden gól a to je málo. scházelo tam víc pohybu a přesnost nahrávky.

Od některých hráčů jsem očekával lepší výkon.

 

Rájec - Blansko ´´B´´  3:4 ( 2:2 )

branky: Fojt - 2, Šváb

Utkání o třetí místo by se dalo říct. Soupeř měl  tabulce jen o bod víc. Fotbal to byl nahoru dolů ale branka né a né přijít. Třikrát jsme se ocitli před brankou uplně sami a branka ztoho nepadla a to nás pak mrzelo. Sice jsme se ujali dvoubrankového vedení, ale soupeř do pol. srovnal.

Druhá půle začala tím, že jsme šli opět do vedení, ale né na dlouho. Vytvořili jsme si pár slibných šancí, ale buď šli mimo bránu nebo byli zblokovány hostujícími obránci. V tomto utkání se ukázalo nedáš dostaneš a dvě min. před koncem jsme inkasovali po nešťastné teči našeho obránce, který chtěl zabránit střele na branku. Utkání jsme si prohráli sami, protože kdyby jsme proměnili v první půlce to co jsme měli, tak jsme šli do šaten za stavu 4:1 pro nás a bylo by po utkání. Ale na kdyby se nehraje a hraje se na góly. Jak už jsem zmiňoval v prvním utkání, tak i v tomto zápase nehráli kluci dobře a opět jsme od určitých kluků čekal větší nasazení.

Ztoho to turnaje jsem hodně zklamán za náš předvedený výkon!!!