V utkáních jsme očekávali více

24.09.2013 19:15

Rájec - Kunštát  2:9 (2:4)

branky: Dankovský - 2

Čekal nás hodně kvalitní tým a jeden z nejlepších v této soutěži.Tento zápas nám tak trochu ukázal jak na tom jsme.V utkání jsme postrádali Jendy Ševčíka,který nám vzadních řadách chyběl.Opět jsme nezačali dobře a po nepochopitelných chybách jsme v 10.min prohrávali 3:0.

Utkání by se možná vyvijelo jinak,kdyby za stavu 0:0 dal branku Matyáš Dankovský,který si myslel,že je písknuto a přestal hrát a míč se pohyboval osamoceně po brankové čáře.Nakonec jsme ještě během první půle zápas malinko zdramatizovali,kdy jsem snížili na rozdíl dvou branek pěknými brankami,právě Matyášem.Místo aby jsme alespoň v druhém pol. Kunštát potrápili,tak jsme vyklidili hřiště a Kunštát už dominoval a zvítětil 5:0 a to jsme ani nevystřelili za druhý pol. pořádně na bránu a byl ztoho takový debakl 9:2.

Kunštát byl po všech stránkách lepší a zaslouženě vyhral.

 

Rájec - Drnovice  10:3 (7:2)

branky: Štěpánek - 3, Fojt - 2, Šváb - 2, Dankovský, Švec, Málek

Tentokrát jsme do utkání vstoupili lépe a využili brankové příležitosti.V 5.min jsme už vedli 4:0 a zápas jsme měli ve své režií.Drnovice,ale chvílkami zlobili a  dostávali se do brejků,které využívali.Druhý pol. nebyl z naší strany moc dobrý,hlavně po herní stránce.Kazili jsme zbytečně až moc přihrávek a zahazovali spoustu jasných gólovek.