Turnaj mladších žáků v Blansku

28.02.2013 09:35

Turnaj mladších žáků v Blansku, který naši svěřenci sehráli 23. února 2013, byl jediným halovým turnajem pro tuto věkovou kategorii. Všechna mužstva, která se zúčastnila turnaje hrají OP a tak jsme byli jako jediní, kteří hrají krajskou soutěž papírovými favority.

Po velmi dobrých výkonech ve skupině, kterou jsme bez ztráty bodu vyhráli, jsme v semifinále narazili na dobře hrající mužstvo z Knínic. Po vyrovnaném průběhu se přece jenom projevily větší zkušenosti našeho mužstva s těžkými zápasy a kluci  strhli v závěru utkání vítězství na svou stranu a vyhráli 3:1. Finálový zápas s Blanskem pak byl vyvrcholením celého dne a nebýt špatného výkonu rozhodčího, tak si troufnu říct, že jsme turnaj vyhráli. Pan Rek ml. hrubě ovlivnil výsledek zápasu, když 2.minuty před koncem utkání odpískal vymyšlený trestný kop a je na zamyšlení, jestli to bylo úmyslně nebo neznalostí pravidel. Protože odpískat trestný kop za ruku brankáře, který chytil evidentně míč ve vápně a okomentovat to slovy, že sice chytil míč ve vápně, ale nohy měl mimo vápno hovoří o jasné neznalosti pravidel. Škoda, protože celý turnaj zvládal bez problémů. Následné penalty, pak kluci nezvládli a prohráli 2:3 i díky velmi dobře chytající brankářce Blanska.

Klukům bych chtěl za předvedené výkony poděkovat, protože hráli velmi dobře.

Odehraná utkání:

Skupina: R – Olomučany 4:0, R – Letovice 6:0, R – Rudice 2:1

Semifinále: R – Knínice 3:1

Finále: R – Blansko ,,B‘‘ 2:2, pen. 2:3

 

Branky + asistence: Burgr 8+2, Cerhák 5+1, Dovrtěl J 2+5, Švec 1+2, Sekanina 1+1, Kuchař 0+2, Prudký 0+2, Skoupý 0+1, Stejskal 0+1, Šamšula 0+1.

Reprezentovali nás: Šamšula – Sekanina, Prudký, Kuchař, Skoupý, Dovrtěl J, Burgr, Švec, Stejskal, Cerhák.