Sezona 2012/213 je u konce ! Pro Žáky zachráněna, pro Muže bohužel ne.

24.06.2013 14:45

MUŽI

I když trošku nešťastně skončili na poslední příčce, podali solidní výkony tím, že porazili např. skvěle hrající Kunštát, který skončil na 3.místě. Naopak některé zápasy se nepovedli, třeba zápas se Zbýšovem, který hral v 10ti lidech, nebo snad nejvíce musí mrzet prohra s Miroslaví se kterou se hrál zápas o poslední příčku tabulky, ale bohužel nedopadl šťastně pro naše borce. Ale i tak si zaslouží Dík. Přejeme Hodně Štěstí v  I.B, kde se potkáme s Doubravicí, která postoupila z Okresního přeboru.

DOROST

Zastihla nás velká rána v zímní pauze, kdy nás opustil trenér Marek Opatřil, který snažil vrátit dorost do kraje. První zápas na jaře se hrálo o 1.místo v tabulce s Ráječkem. Bohužel skončil v náš neprospěch. Po tomto zápase skončil v dorostu Radan Liška, a tak tým převzal Vlastimil Svoboda. Doufalo se, že Ráječko ztratí někde body, ale neztratili. Bojovali jsme do konce, jenže to nestačilo. Snad postoupíme hned příští sezonu!

St. žáci

Po nepříznivém umístění z podzimu, přišli na střidavý start pomoci zachránit kraj 3 hráči. Po velice dobrých výkonech s cílem se zachránit, se dokonce naši žáci vyhoupli z posledního místa o 4 pozice vpřed a s hrou co předvaděli se nemuseli bát sestupu už po druhém jarním kole ! Výborný výkon chlapci!