Přátelská utkání DOROSTU

24.03.2014 17:12

 Moravská Slavia (ml. dorost) 6:5 Rájec

1. přátelské utkání jsme sehráli na umělé trávě v Boby centru, kde jsme čelili účastníkovi Krajského přeboru. Po fotbale, který se hrál nahoru - dolu a šance střídala šanci, jsme si po přestřelce odnesli těsnou porážku. V tomto zápase jsme měli rozhodně na vítězství, protože góly co jsme dostali byli prakticky jen z brejkových situací.

 

Ráječko 4:2 Rájec

Zajížděli jsme k sousednímu rivalovy, který hraje 1.A třídu urvat alespoň neprohru. Na vedlejším velmi hrbolatém hřišti v Ráječku se nám nedařilo v podstatě nic, protože to snad ani nešlo.

 

Rájec 1:5 Cetkovice

Okusili jsme porážku od vedoucího týmu z druhé skupiny Okresního přeboru, s kterým nás budou čekat 2 zápasy na jaře. Soupeř byl nad naše síly a po naší nehybnosti na hřišti můžeme být rádi za to, že to bylo jen o 4 branky.

 

Rájec 2:5 Letovice

Další soupeř z vedlejší skupiny, už ne tak dobrý. Zápas byl z naší strany rozehrán celkem volně a tak, že do polačasu jsme prohrávali na 2:0. Už se zdálo že si jdeme pro vítězství. Na soupeře jsme v druhém poločase vlítli snad jak v žádném našem přáteláku. Za stavu, kdy to bylo 2:2 došlo k velké hrubici a už se to snáma vezlo.