Po přestávce vítězně

18.10.2013 22:32

Rájec - Lipovec  7:4 ( 3:1 )

branky: Dankovský - 3, Kala - 2, Šváb, vlastní

Po týdení pauze jsme opět zahájili turnajový kolotoč. Tentokrát jsme se utkali s Lipovcem a ujali jsme se vedení díky vlastní brance a to po vhazování dlouhým autem, který házel Metoděj Švec a obránce přizvedl míč těsně před svým brankářem. Po celý zápas jsme hráli dobře,jen jsme nedokázali proměňovat šance,pořád jsme trefovali hostujícího golmana. Lipovec dvakrát skóroval ze skrumáže,kdy míč vždy se štěstím prošel až do brány.

Dobrý výkon předvedl celý tým a z hráčů bych chtěl vyzdvyhnout Meta, který mě mile překvapil.

 

Rájec - Vysočany  7:2 ( 3:1 )

branky: Dankovský - 3, Štěpánek - 2, Nezval, Kala

Do utkání jsme vstoupili dvěma rychlými brankami a pak jsme uplně přestali hrát,hráči si mysleli, že utkání nějakým způsobem dohrají a vyhrají snadno.

Přestali jsme si nahrávat a začali kopat jen do míče a na hře to bylo znát, nic se nám nevedlo a nedostali se ani před hostující bránu svoji chybou.

Někteří hráči se chtěli ukličkovat na místě a komplikovali si zbytečně hru s míčem. Přeji si, aby se takové utkání už neopakovalo, protože kdyby v tu dobu proti nám stálo trochu silnější mužstvo, tak bychom si odnesli pěkný debakl a vůbec by jsme se nepotkali s míčem během zápasu.