Po Olomučanech si dorost smlsnul i na Kotvrdovicích.

09.09.2013 16:32

MKZ – Kotvrdovice 9 : 2 ( 6 : 0 )

 

Branky : Kunc David 4, Dvořák Kamil 3, Opatřil Marek, Hrazděra Adam

 

Sestava: Janík Daniel, Opatřil Marek, Janík Dominik, Klimeš Jakub, Dobeš Marek, Bugr Jiří, Pokorný Antonín, Zřídkaveselý Tomáš, Dvořák Kamil, Sedláček Petr, Kunc David

 

Náhradníci: Hrazdíra Adam, Kubásek Dominik, Sáňka Matyáš, Schuch Adam, Šamalík Pavel

 

Obě mužstva nastupovala do utkání po vysokých výhrách z minulého kola, proto se očekával vyrovnaný zápas. To však domácí hráči nechtěli dopustit a od začátku se do soupeře pustili s útočnou hrou. Netrvalo dlouho a naše nasazení se projevilo i na skóre. Do druhého poločasu jsme nastupovali se skóre 6 : 0. Těžko se hledá motivace za takového stavu hrát celý zápas na plno. Po drobných chybách a chytrých střelách jsme inkasovali dva góly. Po té se kluci vzpamatovali a začali hrát opět svůj fotbal. Soupeř tak vysoukou porážku bohužel neunesl a po hrubém zákroku na Dominika Janíka šel jejich kapitán předčasně do kabin.

Pochvalu si zaslouží všichni hráči, včetně náhradníků za kolektivní výkon a plné nasazení po téměř celý zápas. Rovněž děkujeme za podporu a povzbuzování divákům. Věříme, že předvedený výkon jich přiláká na další zápasy čím dál více.