Páté kolo se sousedící Doubravicí přineslo všechny body.

08.09.2013 21:51

MKZ - DOUBRAVICE          4 : 0    ( 3 : 0 )

 

Branky : Macháček, Jarůšek, Farník, Skácel

 

Sestava MKZ :  Polák - Navrátil, Štrof, Klimeš, Žilka - Formánek, Farník, Sedlák, Jarůšek - Macháček, Crhák

 

Náhradníci : Skácel, Palkanynec, Kubásek, Hanskut, Klíma

 

Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, abychom nepřipustili nějaké drama a to se nám povedlo výborně. Hned po rozehrání přišel dlouhý balon za obranu hostí kde Formánek vyhrál osobní souboj a z následného centru Libor Macháček na dvakrát prostřelil brankáře a to běžela asi 10 sekunda zápasu. I nadále jsme pokračovali v aktivitě a ve 13. minutě po pěkné kombinační akci z levé strany zvýšil Tomáš Jarůšek na 2:0.

Po celý první poločas jsme měli hru pod kontrolou a vytvořili si ještě další slibné šance, bohužel bez golového efektu.

Ve 38. minutě dobře vybojoval ve středu hřiště míč Formánek a kolmou přihrávkou vyslal do úniku Farníka,který zachoval chladnou hlavu a po zaseknutí na vracející se obránce zvýšil už na 3:0. Do podobné akce se ještě řítil Sedlák, ale jeho přihrávku na Crháka hostující obrana odvrátila na roh.

V úvodu druhé půle byl ve výhodné pozici se ocitnul Crhák ale místo zakončení volil přihrávku na Macháčka, který před prázdnou bránou na míč nedosáhl.

Hosté během druhé půle chtěli s výsledkem ještě něco udělat a měli více ze hry i díky tomu, že jsme dost polevili v naší aktivitě, chyběl nám pohyb a kazili spoustu přihrávek, ale k vážnější akci jsme hosty nepustili.

V 83. minutě jsme předvedli ještě jednu velmi pohlednou akci, kdy mohl zakončovat Farník, který si povodil celou obranu a nakonec předložil krásný míč Skácelovi, který završil skore na konečných 4:0.

Děkujeme za podporu i fanouškům, kterých se na tomto utkání sešlo úctyhodných 400.

 

Příští týden zajíždíme v sobotu k dalšímu utkání na hřiště Medlánek.