Odložená utkání

24.09.2013 18:51

Svitávka - Rájec  4:10 (3:5)

branky: Dankovský - 4, Štěpánek - 2, Tsekhonya, Nezval, Fojt, Kala

První za dvou utkání jsme odehráli v úterý ve Svitávce.Zápas začal z naší strany strašně,hned z kraje utkání jsme prohrávali a na hřišti jsme připomínali spíše kužely. Nedokázali jsme si nahrát,zpracovat míč a naběhnout si pro nahrávku.Spálili jsme několik gólových příležitostí.

Do druhého poločasu jsme vstoupili oromadu lépe a a na hřišti to bylo znát.Domácí jsme téměř do ničeho nepustili a ´´konečně´´ jsme začli hrát svoji hru,začli jsme si nabíhat pro přihrávky a vytvářet brankové příležitosti,které jsme sem tam proměnili.

Nakonec jsme utkání zvládli.Ale lehké utkání to nebylo,díky tomu jak jsme k tomu přistoupili a problémy si udělali sami.

 

Letovice - Rájec  2:3 (0:2)

branky: Šváb - 2, Nezval

Další utkání jsme odehráli v Letovicích a vcelku z jasného utkání bylo ještě drama až do poslední minuty.

Zápas bych rozdělil na dvě části.První část: 40 min. v naší režií,hráčí hráli výborně a plninily veškeré pokyny co měli dané.Nemůžu jím vytknout skoro nic,až na jasné neproměněné příleřitosti.Deset minut před koncem vedeme 3:0 a zápas se ´´jen dohrával´´ téměř bylo o zápase rozhodnuto.

Druhá část: Jenže domácí vstřelili branku a ožili,my jsme ještě byli v klidu a zápas dohrávali,jenže po nejasné hrubé chybě jsme inkasovali podruhé a v ten moment přestali hrát a dělali jednu chybu za druhou a domácí nás nepustili z naší poloviny a nebýt brankáře Kuchara,tak jsme ještě odjížděli z prázdnou a to by bylo pro nás vůči průběhu zápasu nespravedlivé.Domácí  za stavu 2:3 dvakrát minuli odkrytou branku v poslední minutě a díky tomu jsme náskok udrželi,jinak by se body dělili.Z tohoto zápasu máme smíšené pocity,díky těm posledním 10 min.,nebýt toho,tak bych byl velmi spokojený s předvedenou hrou.