Muži remizovali v Bohdalicích.

02.09.2013 21:26

Bohdalice - MKZ          1 :1    ( 0 : 0 )   

  
  Branka : Macháček
 
  Sestava MKZ :  Polák - Kučera, Klimeš, Crhák, Navrátil - Skácel, Sedlák, Jarůšek, Pavlíček - Macháček, Formánek
 
  náhr: Klíma, Kubásek, Opatřil, Sedláček
 
  Dnes nás čekalo velmi těžké utkání s nepříjemným soupeřem na jeho malém hřišti, které navíc skropil před začátkem velmi vydatný déšť.
  My jsme museli opět řešit absenci hned pěti hráčů z kádru a z tohoto důvodu došlo i ke změnám na určitých postech, takže třeba Petr Crhák
  nastoupil s Klimešem ve stoperské dvojici a v útoku se objevila nová posila z Jedovnice Bronislav Formánek. Je dobře ,že s námi jeli alespoň na lavečku dorostenci Marek Opatřil s Petrem Sedláčkem za což jim děkuji, ikdyž se díky průběhu utkání do zápasu nedostali.
 Zápas se hrál na velmi těžkém terénu kde se bohužel nedalo příliš kombinovat a bylo to hlavně o spoustě osobních soubojů.
 Přesto jsme si v prvním poločase vytvořili tlak a byli jsme lepším , ale bohužel bez vážnější šance jelikož nám chyběl větší důraz v pokutovém území.
Na začátku druhé půle na nás domácí nastoupili s větším pohybem i důrazem.Po jedné ze situací kdy byl evidentně faulován Crhák, ale namísto toho zahrávali rohový kop a bohužel po našem nedůsledném pokrytí hráče ,který se dostal k odraženému míči domácí skorovali. Kluci ale bojovali dál a po jedné z akcí i Macháček skoroval ale pomezní mávl ofsajd. Pak se sám řítil na golmana Skácel, ale bohužel nedal. V závěru jsme hru vytáhli na tři útočníky a naše aktivita byla 5 minut před koncem oceněna vyrovnávacím golem Macháčka.
 Vzhledem k průběhu obou poločasů myslím že remíza nakonec byla zasloužená a bod z venku z takového utkání je pro nás cenný.
Klukům patří dík za výkon který předvedli a hlavně ho odmakali až do poslední minuty.
Teď je potřeba vše potvrdit v následném derby s Doubravicí. Dík patří i divákům kteří nás přišli podpořit.