Muži dali Švábenicím bůra.

23.09.2013 19:38

MKZ - Švábenice   5 : 0     ( 3 : 0 )

Branky : Macháček , Jarůšek , Crhák , Sedlák , Palkanynec
 
Sestava : Polák - Navrátil, Štrof, Klimeš, Žilka - Formánek, Farník, Sedlák, Jarůšek - Crhák, Macháček
 
střídání : Palkanynec, Hanskut, Kubásek, Kučera, Pavlíček, Skácel
 
Hosté se od první minuty presentovali velkým pohybem a vysokým presinkem a utkání tak bylo od začátku vedeno v tempu nahoru a dolů.
V 16. minutě se dostávali hosté do slibné příležitosti, ale nebyli v pokutovém území dosti důrazní a z následného rychlého kontru skoroval Macháček. To nás zjevně uklidnilo a začali jsme více držet balon na svých kopačkách, ikdyž hosté svým neustálým pohybem a napadáním nás neustále zlobili. I přesto jsme si vytvořili po rychlých přechodech do útoku  další šance a dvě z nich proměnili a tak se šlo do kabin za příznivého stavu 3 : 0 pro domácí.
Na úvod druhé půle jsme zvýšili Kubem Sedlákem na 4 : 0 a už šlo jen o to v klidu zápas dohrát. Hosté se ale snažili stále minimálně o čestný úspěch a jejich výkon s ohledem na výsledek byl sympatický. Dvakrát je v tomto snažení zastavil praporek pomezního a v dalším ataku nás podržel Radim Polák. Definitivní tečku udělal za výsledkem Palkanynec, který si nekrytý naběhl za obranu hostů a s přehledem skoroval.
 
V neděli hrajeme na domácí půdě další těžký zápas kdy nastoupíme v okresním derby proti Sokolu Lipovec. Přijdte nás povzbudit v boji o další body.