Málek: Nové posily i lepší přístup k tréninkům!

07.03.2013 14:36

6. března 2013 uveřejnil na svých stránkách Blanenský deník článek o změnách v týmu našeho fotbalového klubu.

Rájec-Jestřebí: Klimeš, Farník, Polák, Klicpera. To jsou jména, která v zimní přípravě posílila fotbalový Rájec-Jestřebí. „Klicperu a Hejče ještě doděláváme, s ostatními už můžeme na jaře počítat," říká rájecký trenér Jaroslav Málek.

Situace předposledního celku I. A třídy skupiny A teď vypadá mnohem nadějněji než před pár měsíci. „Ukázalo se, že na takovou soutěž jen s vlastními odchovanci nemáme," připouští Málek.

Ráječtí hrají stejně jako další týmy z I. A Bořitov a Kunštát boskovický Artézia Cup. Začaly ho porážkou právě s Kunštátem, ale od té doby šli výsledkově i herně nahoru. Porazili blanenský dorost i domácí Boskovice, remizovali s Bořitovem a Blanskem. A zlepšil se konečně i přístup k tréninkům. „Je to lepší s příchodem posil. Bohužel nemáme kde trénovat po večerech. Teď se musíme zaměřit na práci s míčem," uvedl Málek.

Rájci zbývají na Artézii poslední dva zápasy. Ve čtvrtek v sedm večer dohrává utkání s Moravskou Třebovou, která se v posledních zápasech rozjela a je už čtvrtá, a v neděli ve čtyři odpoledne pak s Kuřimí. Té jde i o celkové vítězství v turnaji.

První ostré utkání hrají Ráječtí posledního března v Kunštátu. Vzhledem k ambicím a formě vedoucího celku o stavu Rájce víc napoví asi až druhý zápas doma s Líšní B.

-www.blanensky.denik.cz-