I přes velkou marodku jsme zvítězili

14.10.2014 16:43

Bohužel nás po celou sezónu provází zranění a tak jsme do zápasu s Černou Horou šli bez našich tradičních střelců Kamila Dvořáka a Davida Kunce.

 A od začátku to bylo na hře viditelné. Většina hráčů hrála pod svoje možnosti a když jsme se dostali do nějaké dobré brankové příležitosti, tak jsme ji nedokázali využít. Ještě, že Černá Hora své obrovské šance také nevyužila a tak nás spasila až penalta, kterou Marek Opatřil bezpečně proměnil. Když jsme vzápětí  po autu přidali Tomášem Zřídkaveselým druhou branku, tak se konečně všichni hráči uklidnili.

 Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší, ale přesto nás soupeř neustále zlobil dlouhými nakopávanými míči za naši obranu a nebýt výborně hrajícího Marka Opatřila a naprosto skvěle chytajícího Michala Šmerdy, tak nevím jak by zápas dopadl. Naštěstí dal Kuba Klimeš uklidňující třetí branku a když soupeř po rohu snížil na 3:1, tak Saša Pycun z trestňáku opět navýšil naše vedení o tři branky na 4:1. Až v samotném závěru se ještě domácím podařilo korigovat z penalty na konečných 4:2. To už jsme ale dohrávali o deseti, protože se nám zranil další hráč a neměli jsme nikoho na vystřídání.

Výsledek: Černá Hora - R - 2:4 ( 0:2 )
 Branky: Klimeš 1x, Opatřil 1x, Zřídkaveselý 1x, Pycun 1x.
 Sestava: Šmerda - Koumar (Šamšula), Opatřil, Pycun, Dovrtěl (Cerhák), Klimeš, Zřídkaveselý, Čada, Dobeš, Müller.