Derby dvou ´´R´´

11.05.2014 14:34

První turnaj, který se konal v Rájci. Hlavím tématem bylo derby mezi Rájcem a Ráječkem,dvou týmů, kteří jsou v tabulce vedle sebe,Rájec je o lepší vzájemný zápas z podzimu ( 10:6 ) právě před Ráječkem. Ještě než začal ,,hlavní zápas´´ tak jsme se střetli s Lipůvkou. Sice jsme vyhráli vysoko, ale byl to jeden z nejhorším odehraných zápasů, které jsme hráli. S výkonem některých hráčů jsen byl nespokojen a hra byla rozkouskována, jak říkám herní výkon špatný.

 

RÁJEC - LIPŮVKA  13:5  ( 7:3 )

Branky: Nezval - 4, Kala - 3, Málek - 3, Dankovský, Tsekhonya, Šváb

 

Zápas kdo z koho jak by někteří řekli. Ze strany Ráječka byl zápas hodně napjatý a hosté věřili, že si odvezou body domů a že nám vrátí podzimní porážku. Ale úvod zápasu je vyvedl z omylu. Domácí hráči se pustili do soupeře s velkou a hned se ujali vedení a branky přidávali, v některých případech se zdálo, že je i trochu šetří. do kabin se šlo za stavu 4:0 pro domácí a to mohlo být hůř, kdy ještě jasný dvě brankové příležitosti jsme spálili,kdy jsme se minuli prázdné brány, to si dovedu říct, že by bylo po utkání,kdyby se šlo do kabiny za stavu 6:0. Ale nestalo se tak.

Ráječko se nevzdávalo a rychle korigovalo výsledek dvěma rychlými góly. Druhý pol. byl spíš bojovný z obou stran. První půlku jsme jasně dominovali a hosty do ničeho nepustili, druhou půli bylo Ráječko lepší, ale nestačilo to na vítězství. Tak i druhé odvetné utkání vyhráli hráči Rájce a body zůstali doma.

Za hosty se trefil 3x jejich nejlepší hráč a střelec Jan Souček.

 

RÁJEC - RÁJEČKO  6:3  ( 4:0 )

Branky: Fojt - 3, Málek, Nezval, Šváb