Derby dvou ´´R´´

30.09.2013 20:13

Lipůvka - Rájec  1:6 ( 0:4 )

branky: Kala - 2, Nezval, Štěpánek, Ševčík, Tsekhonya

Do zápasu jsme vlétli s chuťí a bylo to znát, rychle jsme se ujali vedení a náskok pomalu navyšovali. Poločasové skóre sice tomu moc neodpovídalo,protože jsme opět neproměnili gólové příležitosti. Druhá půle se odehrávala z 99% na půlce domácích a další branku se nám nevedlo vstřelit. Branky padali až na konce utkání,kdy Lipůvka vstřelila jednu branku a my dvě.

V utkání předvedli výborný výkon Metoděj Švec a Tsekhonya Nikita, kteří téměř odehráli celé utkání.

 

Rájec - Ráječko  10:6 ( 6:5 )

branky: Fojt - 6, Kala, Dankovský, Štěpánek, Ševčík

Konečně došlo i na derby a zápas to byl vynikající se vším všudy.Hra se musela divákům líbit,hrálo se nahoru dolů a padala spousta branek.

Ráječko se ujalo vedení po krásné střele Honzy Součka, naštěstí jsme rychle srovnali a pak šli pokaždé do vedení.Ráječko  po naších zbytečných chybách vždy dotahovalo. Opět jsme dopláceli na to že vedeme o více jak dvě branky.Vedli jsme 6:2 a poločas skončil 6:5.

Do druhého pol. jsem čekal víc od hostů,když prohrávali jen o branku a cítili možnost,že utkání je otevřené,ale nepředvedli Ráječkovští nic,vyklidili hřiště a nechali nás hrát.Uplně jsme je přehrávali a vyvarovali se zbytečných chyb a na utkání to bylo znát.Za druhý pol. jsme si výhru zasloužili a kluci předvedli vynikající výkon,za který je musím pochválit.