Z okresního derby z domácí půdy si odnesli Muži bod.

01.10.2013 15:54

MKZ - Lipovec   0 : 0

 
MKZ : Polák - Štrof, Hanskut, Klimeš, Navrátil ( 60. Pavlíček ) - Formánek ( 80. Skácel ), Farník, Jarůšek, Žilka - Crhák, Macháček
 
náhr: Pavlíček, Skácel, Kučera, Palkanynec, Kubásek, Klíma
 
V tomto utkání jsme se museli obejít bez zraněného Kuby Sedláka. 
Hned od začátku jsme chtěli být aktivní a diktovat tempo hry. Hned v úvodu zápasu se velmi nepříjemně zranili po nikým nezaviněné srážce dva obránci hostů, kteří byli z hřiště odvezeni záchranou službou. Přejeme jim brzké uzdravení.
Tímto momentem byl možná i trochu poznamenán průběh prvního poločasu, který byl plný osobních soubojů bez větší šance.Na naší straně ve slibné pozici střílel Macháček pouze do dobře postaveného brankáře a tak největší šance přišla ke konci poločasu, kdy se hostující Pernica řítil sám na Poláka, ale ten výborným vyběhnutím jeho šanci zneškodnil.
V kabině jsme si vše vyříkali a nastupovali jsme s odhodláním obraz hry změnit. Bohužel nám toto vydrželo prvních 10.minut.
Takže druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Oba týmy se snažili neudělat chybu a nutno sportovně přiznat, že soupeř působil fotbalovějším projevem a větší touhou po úspěchu. Naopak my jsme se po celý zápas nedostali do tempa a zklamáním je výkon záložní řady.
Takže zápas nakonec skončil spravedlivou dělbou bodů.
 Poslední podzimní derby je za námi a před námi jsou další boje o mistrovské body a my uděláme maximum  pro to, aby jsme navázaly na naše výkony jak herní, tak i výsledkové a nejlépe hned v dalším utkání, které sehrajeme v neděli na hřišti v Tišnově.