Výhra nad Lipůvkou byla naprosto zasloužená

04.11.2014 17:04

Poslední zápas podzimu jsme zvládli na jedničku a vysoko porazili mužstvo Lipůvky na jejich hřišti 5:1 po poločase 4:0.

 Již v první minutě jsme se ujali  vedení 1 : 0, po proměněné penaltě Marka Opatřila. Když pak ve 4. minutě přidal David Kunc druhou branku a v 15. minutě třetí,  začali naši skalní fanoušci skandovat ,,deset, deset". Kluci toto přání bohužel nebrali vážně a trochu v zápase polevili a pustili do hry i Lipůvku. Ta se ale dostávala pouze na naše velké vápno, nebo hrozila po rozích. A tak přišel další trest z naší strany, když svou šanci proměnil náš nejlepší střelec Kamil Dvořák a završil naše poločasové vítězství na 4 : 0.

 Do druhého poločasu jsme nastoupili již bez zraněného stopera a kapitána Marka Opatřila a tak došlo k přeskupení celé sestavy. Na jeho místo se posunul z útoku David Kunc a na hřiště nastoupil Radim Cerhák, který stejně jako náš brankář Míša Šamšula hraje ještě za žáky. Přesto jsme ale ve druhém poločase soupeře prakticky do žádné šance nepustili a těsně před koncem zápasu přidali  pátou branku Radkem  Dovrtělem. Po této brance jsme ale přestali úplně hrát a tak nás soupeř po zbytečném rohu potrestal brankou na konečných 5 : 1.

 Poděkování touto cestou opět všem hráčům jak toto utkání a vůbec celou podzimní sezónu (včetně zakončení) zvládli takticky, herně, tak i pěvecky.

 

Výsledek: Lipůvka - R 1:5 ( 0:4)
 Branky: Kunc 2x, Dvořák 1x, Opatřil 1x, Dovrtěl1x.
 Sestava: Šamšula - Opatřil (Cerhák), Koumar, Pycun, Dovrtěl, Zřídkaveselý, Dobeš, Müller, Čada (Kubásek), Dvořák, Kunc.