FOTO: V Jedovnicích na 2. místě

25.02.2013 20:21

V neděli 24.2.2013 se hráči straší přípravky účastnili turnaje v Jedovnicích a byl to zajímavý turnaj, kde se bojovalo až do poslední minuty jak o celkové umístění tak i o osobní ocenění. Na turnaji jsme skončili nakonec na pěkném druhém místě, což pro nás bylo překvapení a vůbec jsme to neočekávali.

Kluci hráli výborně a předváděli pěkný fotbal s mnoha pěknými situacemi, které skončily občas i v bráně. V posledním hraném zápase nám mohla pomoci Černá Hora k celkovému prvenství,kdyby neprohrála s Blanskem,které nakonec celý turnaj vyhrálo.

První zápas jsme hráli s Blanskem a kromě prvního poločasu, který jsme prohráli 3:0 a Blansko zaslouženě vedlo, hrálo lépe a přehrávalo nás.

Do druhé půle jsme nastoupili jako by nás někdo polil živou vodou a začali jsme Blansko přehrávat a tvořit si brankové příležitosti, ale nedokázali jsme je využít. Blansko si výhru nenechalo vzít.

Další vypjaté utkání a nakonec jedno z nejlepších celého turnaje přišlo s domácími Jedovnicemi, kdy jsme brzy vedli 2:0, ale domácí zápas ještě do přestávky otočili na 4:2 a zápas dostal nový impuls. Jedovnice držel golman Bastl, který předváděl neuvěřitelné robinzonády, ale nakonec jsme ho překonali a zvítězili v poměru 6:4.

Na konci turnaje vzešli tři hráči, kteří měli shodně na svém kontě po šesti brankách a to domácí Buchta a z našeho týmu Vojta Kala a Jakub Dovrtěl.

Po první sérii vypadl Jakub Dovrtěl a ve finále si to rozdali Vojta Kala s Buchtem, kteří opět proměnili a rozhodovala až třetí série, kdy Vojta Kala trefil pouze břevno a vzápětí Buchta proměnil penaltu a zvítězil.

 

Konečné umístění:

1, Blansko           10:3   10 b.

2, Rájec               17:8    9 b.

3, Jedovnice         13:11   7 b.

4, Vyškov             3:13    1 b.

5, Černá  Hora      2:10    1 b. 

 

Naše výsledky:

Rájec - Blansko 1:4 ( 0:3 )  Kala.

Rájec - Černá  Hora  4:0 ( 2:0 )  Dovrtěl - 2, Hruška, Ševčík Jan.

Rájec - Jedovnice  6:4 ( 2:3 )  Kala - 3, Dovrtěl - 2, Hruška.

Rájec - Vyškov  6:0 ( 4:0 )  Kala - 2, Dovrtěl - 2, Hruška - 2.

 

Sestava: Koumar, Kotouč - Šváb, Ševčík Jan, Plch, Dovrtěl, Kala, Hruška, Štěpánek, Tsekhonya.

 

Klukům bych chtěl poděkovat za předvedenou hru po celou dobu turnaje,ať jím to vydrží do dalších zápasů.

Fotogalerie: V Jedovnicích na 2. místě