Těžký zápas v Drnovicích

09.09.2014 15:05

Očekávání, že zápas s Drnovicemi nebude jednoduchý se naplnilo. Soupeř hrál v prvním poločase velmi dobře na všech postech a nedával našim hřáčům prostor pro kombinaci a ani pro střelbu. Když se k tomu přidala i naše nepřesná hra, tak jsme se nemohli divit, že nás Drnovice ve 20 minutě potrestali brankou a dostávali nás pod tlak. Ke konci poločasu jsme ale zabrali a dokázali  ve 41. a 43. minutě zápas otočit. Jenže hned vzápětí po chybě obrany a brankáře nás soupeř opět trestal a srovnal na poločasových 2:2.

 Do druhé půlky po dvojnásobném vynuceném zásahu do sestavy nastoupilo naše mužstvo jako vyměněné a přitisklo Drnovice před jeho branku a bylo jen otázkou času, kdy nějakou šanci promění. Bohužel se tak stalo až v 81. minutě po rohu. Konečných 2:3 je myslím zasloužených, protože jsme nastřelili tři tyčky a neproměnili další dobré brankové příležitosti, ale i Drnovice mohly po naší chybě v 72. minutě jít do vedení po samostatném úniku a kdoví jak by zápas skončil.

 Branky: Opařil, Dvořák, Ševčík

 Sestava: Koumar - Kubásek, Klimeš, Opatřil, Pycun, Müller, Dovrtěl, Dvořák, Čada, Kunc (Ševčík), Zřídkaveselý (Jarůšek).