První přípravný zápas venku

21.02.2014 14:17

Ve středu 19.2.2014 sehráli starší žáci první přípravné utkání na umělce v Brněnských Ivanovicích. Za soupeře jsme měli juniorky Zbrojovky Brno. Před zápasem jsme vůbec nevěděli co od něho očekávat, jestli nás holky přehrají, jestli budeme stačit fyzicky, nebo opačně.

Od začátku se ale ukázovalo, že na sebe narazila poměrně vyrovnaná mužstva, kde děvčata byla lepší po technické stránce a kluci zase stačili bez problémů fyzicky. První branka utkání padla z penalty, po jasné ruce v našem vápně. To kluky nijak nepoložilo, ale právě naopak, vyhecovali se a po akci ve středu zálohy, posunul Tuřán míč na nabíhajícího Radka a ten pěknou přízemní střelou z velkého vápna srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se hra prakticky nezměnila, obě mužstva si vytvořila brankové příležitosti, ale nedokázala je proměnit, až po chybě stoperky Brna se k míči dostal náš nový hráč Ševa a bez problémů kolem vybíhající brankářky skóroval. Posledních deset minut nás pak holky zatlačili a po nařízeném trestném kopu srovnaly 3.minuty před koncem na konečných 2:2.

K zápasu bych jenom dodal, že byl odehrán velice čistě, bez faulů, emocí a že i všichni trenéři byli se zápasem spokojeni. Jenom více takto kvalitních zápasů.

Sestava: Šamšula - Prudký, Šustr, Cerhák, Čada, Kuchař, Müller, Dovrtěl R, Perout, Koumar, Alexa, Burgr, Ševčík, Dovrtěl J.