Na horké půdě Tišnova vybojovali MUŽI 3 body.

07.10.2013 15:53

Tišnov - MKZ        0 : 1  ( 0 :0 )

Branka :  49. min        Skácel
 
MKZ : Polák - Štrof, Hanskut, Klimeš, Žilka - Formánek, Farník ( 86. Kubásek ), Jarůšek, Skácel ( 75. Kučera ) - Crhák, Macháček
 
náhr: Kučera, Kubásek, Palkanynec, Klíma
 
 Tišnov je už léta účastníkem krajských a tak jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Museli jsme se opět obejít bez Kuby Sedláka, ke kterému se na marodku přidali Navrátil a Pavlíček.
Přesto jsme chtěli do zápasu vstoupit aktivně a co nejdříve vstřelit branku. Mohli jsme k tomu mít příležitost hned v úvodu, kdy se do vápna vřítil Macháček a v době kdy chtěl vystřelit ho obránce stáhl za dres, ale k údivu všech a dokonce i domácích zůstala píšťalka němá.Během prvního poločasu jsme kopali spoustu standartních a rohových kopů, ale bohužel jsme nebyli v pokutovém území dosti důrazní a byla to škoda, jelikož bylo před soupeřovou bránou spoustu závarů a když už jsme se prosadili jako při hlavičce Formánka, vytasil výborný zákrok domácí brankář.
Pak se opět řítil do vápna Macháček domácí ho marně stíhali až ho zastavili za cenu faulu, tentokrát rozhodčí pískal i udělil žlutou kartu, ale zákrok vytáhl ven z vápna !!! Domácí se v první půli prezentovali pouze nebezpečnými standartkami, ale vše jsme ustáli a tak poločas skončil bez branek.
V přestávce jsme si řekli že musíme být více důrazní ve vápně a nějaký ten gól vstřelit.
To se nám povedlo hned ve 49.min , kdy po rohovém kopu Farníka se odražený míč dostal ke Skácelovi a ten zblízka poslal míč do sítě.Domácí to evidentně zaskočilo a naše snaha o vtřelení druhého gólu nebyla ůspešná ani při střelách Farníka,Crháka , Žilky či průnicích Macháčka. A tak domácí vycítili šanci a posledních asi 20 min. nás přitlačili a do našeho vápna začali létat dlouhé nakopávané míče a také centry ze stran, však také vysocí a urostlí hráči domácích na hrotu k tomuto vyzívali, ale naši obránci se nenachali zahanbit a do vyložené šance jsme je nepustili.Závěr utkání byl hodně emotivní, ale nejvíc asi ze strany domácích diváků.
Takže další venkovní zápas na horké půdě jsme zvládli a kluci tentokrát pořádně makali.
 
Další zápas hrajeme v neděli doma proti mužstvu Rousínov "B".