Muži stále dominují, vezou z Medlánek 3 body!

16.09.2013 16:09

MEDLÁNKY  -  MKZ        0 : 3     ( 0 : 2 )

Branky:   Sedlák 2x, Macháček

 

MKZ:  Polák - Navrátil, Klimeš, Štrof, Žilka - Formánek, Farník, Sedlák, Jarůšek - Crhák, Macháček

náhr: Klíma, Palkanynec, Skácel, Hanskut, Kubásek

 

Do utkání na těžkém a po předzápase dorostu místy rozbitém terénu jsme vstoupili oproti minulým zápasům vlažně. Nechali jsme domácím spoustu prostoru, kteří si během první čtvrt hodiny vytvořili optickou převahu, ale bez výrazné golové příležitosti. Přesto jsme měli první tutovku my, kdy se po chybě v rozehrávce domácích dostal před bránu Broňa Formánek, ale bohužel pro nás trefil pouze domácího golmana.

Obrat nastal v 19. minutě, kdy zahrával standartku Farník, odražený míč propadl k Macháčkovi, který propálil vše co mu stálo v cestě.

Tím jsme se uklidnili a začali jsme domácí přehrávat a vytvářet si další šance. Ve 30. minutě opět zahrál nebezpečnou standartku Farník a opět po nedůsledném odkopu se míče zmocnil Kuba Sedlák a zvýšil na 2:0.

Ve druhé půli jsme se snažili držet míč pod kontrolou a neudělat zbytečnou chybu. Ta přišla po jednom z centrů kdy odražený míč vracel domácí útočník do brázdné brány, ale Radim Polák výborným reflexivním zákrokem vytáhl míč na roh.

Definitivní klid do našich řad přišel v 70. minutě kdy jsme dlouhým nákopem vyslali do brejku v rozhozené obraně domácích duo Sedlák a Crhák a prvně jmenovaný s přehledem přeloboval golmana a zvýšil na 3:0.

Zbytek zápasu jsme si už pohlídali. Kluci podali dobrý kolektivní výkon.

 

Další soupeř:  Neděle 22.9.      MKZ - Švábenice