MUŽI si vezou z Podolí všechny body.

03.11.2013 20:17

Podolí - MKZ         0 : 4  ( 0 : 2 )

 
Branky : Jarůšek 2x , Crhák, Navrátil 
 
MKZ :  Polák - Štrof, Hanskut, Klimeš, Žilka ( 46. Kučera ) - Formánek ( 80. Palkanynec ), Farník, Sedlák, Jarůšek - Crhák, Macháček (30.Navrátil )
 
K zápasu na dobře připraveném , ale dost měkkém terénu jsme nastupovali s odhodláním na plno bodovat. Zápas se dle průběhu proměnil z naší strany v plejádu spousty nepřesností a hlavně zahazování 100% šancí.
Domácí se prakticky za celý zápas k ohrožení naší branky ani nedostali jen s vyjímkou dvou situací, kdy v první půli se domácí hráč ze strany dostal do vápna, ale Radim Polák včasným vyběhnutím vše vyřešil a pak až v poslední minutě zápasu po rohovém kopu skončila hlavička na spojnici Polákovi brány.
Skore zápasu otevřel v 6. minutě Jarůšek po povedené kombinaci a vysunutí Crháka, který vnikl do vápna a předložil míč nabíhajícímu Jarůškovi.
I nadále jsme pokračovali v naší aktivitě, ale bohužel jsme kazili až neuvěřitelně mnoho přihrávek a v určitých fázích nám chyběl klid a rozvaha.
Jako při další akci kdy se dostal za obranu výborně hrající Crhák, který předložil golovou výzvu pro Farníka, ale proti němu vytáhl výborný zákrok domácí golman. Ve 29. si krásně za obranu naběhl Crhák, obešel i golmana a pohodlně zvýšil na 2:0. V zápětí musel pro zranění střídat Macháček.
Na konci první půle se zranil Žilka a tak od druhé půle nastoupil Adam Kučera.
Ve druhé půli jsme chtěli co nejdříve vstřelit další gol, který by soupeře zlomil. To se nám povedlo v 62. kdy se po několika opakovaných střelách prosadil opět Jarůšek. Skore mohlo utěšeně narůstat, ale bohužel jsme spalovali i ty největší šance, které měli končit pouze golem.
Golový účet tak nakonec uzavřel ve druhé půli výborně hrající Filip Navrátil, který si nádherně naběhl na hezky zahraný volný kop Farníka a hlavou nedal brankáři šanci. Brankař byl určitě nejlepším hráčem domácích i přes čtyři obdržené branky.
 
V sobotu 9.11. zajíždíme k poslednímu letošnímu zápasu do Řečkovic, kde se hraje již předehrávka jarní části.
 
Na závěr sezony se náš tým ještě představí na halovém turnaji v Blansku , kde se hraje 23.11. Memoriál Dana Němce.