Muži prohráli v Líšni, starší žáci naopak zahájili sezonu výhrou

26.08.2012 19:11

Máme za sebou další víkendová utkání našich týmů. Bohužel A týmu se nepodařilo ani v dalším utkání získat body. Překvapivě zvítězili starší žáci, kteří utkáním se Šlapanicemi vstoupili do nové sezony pod vedením staronového trenéra Radka Dovrtěla. Vítězství uniklo o vlásek mladším žáků, kteří taktéž v premiéře sehráli utkání proti Šlapanicím. V přípravě před prvním mistrovským utkáním, které sehrají v neděli na domácí půdě, pokračují dorostenci. Ti v generálce před derby s Ráječkem porazili Svitávku.

 

Líšeň B vs. MKZ Rájec - Jestřebí  2:1 (1:1)

Muži - 1. A třída JmKFS, skupina A
Branky:  Suchý, Walla - vlastní
 

Příští utkání sehraje A tým v neděli, 2. září 2012 od 16.30 hodin na domácí půdě proti Bořitovu, který v tomto kole zvítězil nad Dobšicemi 3:2 a v tabulce má nyní 4 body za tuto výhru a remízu z prvního kola. V utkání proti Dobšicím se prosadil mimojiné Martin Šmerda.

MKZ Rájec - Jestřebí vs. Svitávka 2:0


 
Dorost - Přátelské utkání

MKZ Rájec - Jestřebí  vs. Šlapanice 4:1

 
Starší žáci - 1. třída JmKFS, skupina A
Branky:  Kunc 2, Koumar, Lippiello - Kraus

 

MKZ Rájec - Jestřebí  vs. Šlapanice 2:3


 
Starší žáci - 1. třída JmKFS, skupina A
Branky:  Jarůšek, Kuchař - Jucka 2, Jareš

Více o utkáních připravujeme v reportážích.

Překvapení se odehrálo v Ráječku, když v derby krajského přeboru mezi Ráječkem a Boskovicemi porazilo domácí Ráječko Boskovice 5:3. I když po polačase vedlo dokonce 4:0 a vypadalo to, že Boskovice odjedou s debaklem.

Nejbližší utkání

FOTBAL SE BLÍŽÍ

09.03.2015 09:56

UŽ necelí měsíc do prvního mistrovského utkání a to výlet do Řečkovic tak pojeďte odjezd je 28.3.2015 v 13:30 samotný zápas začíná v 15:00 proti domácímu celku který se nachází na 14.místě tabulky 1.B třídy skupiny A z počtem 8 bodů a pasivním skore 15:27 tak pojdme podpořit rájecké Áčko na venkovním zápase a udělat jím domácí kulisu