Dorost. Pátý zápas. Pátá výhra.

29.09.2013 20:20

Rájec : Černá Hora 5 : 2 ( 3 : 1 )

Branky: Dvořák Kamil 3x, Burgr Jiří, Kunc David

Sestava: Janík Daniel- Klimeš, Opatřil, Kubásek- Janík Dominik- Pokorný, Burgr, Dvořák, Zřídkaveselý- Kunc, Sedláček

Náhradníci: Dobeš, Schuch, Šamalík

Zápas prvního s druhým týmem tabulky byl poznamenán ještě před samotným výkopem. Pivní slavnost v ČH se podepsala na výkonu obou mužstev. Ach to mládí…

Od první minuty byla zřejmá nervozita na obou stranách hřiště. Nikdo nechtěl držet míč dlouho před vlastní brankou. Naneštěstí, se soupeř, jako první prezentoval krásnou trefou a ujal se vedení. Po té jsme se začali více prosazovat v osobních soubojích, občas za hranicí pravidel, ale vytvořili jsme tlak na soupeře a ten přinesl i góly. Do šaten jsme šli za stavu 3 : 1.

V kabině jsme rozebrali první poločas a kromě jedné změny v sestavě a pár připomínek k určitým situacím, nebylo moc co měnit na obrazu hry.

Bohužel, jak jsem předeslal, únava z předešlého dne se více podepsala na domácích hráčích. Soupeř vycítil šanci a po hrubce domácího golmana snížil na 3 : 2. Po pár minutách nastala penaltová situace, kterou jsme zužitkovali a vrátili ke své hře. Tu jsme dokázali udržet po zbytek zápasu a dotáhli zápas do vítězného konce.

Nechtěl jsem na začátku sezóny vyzdvihovat jednotlivce, ale dnes musím. Byl to jednoznačně zápas Kamila Dvořáka. Bez zbytku týmu by to samozřejmě nedokázal. Ovšem svými přímočarými akcemi, góly a kolektivní hrou dal zápasu jasný řád a byl příkladem ostatním spoluhráčům.