DOROST bere již tradičně všechny body.

28.10.2013 09:44

Kotvrdovice 1:6 MKZ   (1:3)

Sestava: Daniel Janík (Sáňka) - Klimeš, Opatřil, Kubásek - Dominik Janík - Schuch, Dvořák, Pokorný, Zřídkaveselý - Kunc, Sedláček

Náhradníci: Sáňka, Š.Burgr, Dovrtěl

Branky: 4x Kunc, Sedláček, Opatřil 

 

Další zápas základní části OP dorostu jsme sehráli na horké půdě Kotvrdovic.

Povrch hriště přesně odpovídal počasí posledních dní. Od toho se odvíjel i průběh zápasu. Nepřesné nahrávky, spousta chyb v obraně i zbytečné fauly. Naštěstí z toho všeho nedokázal soupeř vytěžit vůbec nic. Po, pro diváky možná nudném, pro hráče náročném poločase, jsme odcházeli ze hřiště, za stavu 1:3. 
Do druhé půle nastala v sestavě jediná změna. Po vleklých potížích se vrátil do sestavy Mates Sáňka. Není nad dva kvalitní brankáře. Obraz hry se příliš nelišil od prvního poločasu. A tak, jak se snad začíná stávat tradicí, chopil se všeho dění na hřišti, rozhodčí. Po několka neodpískaných faulech, začal rozdávat karty jako v mariáši. Pozitivní na situaci bylo, že kluci udrželi emoce na uzdě a dotáhli zápas do vítězného a klidného konce.
Závěrem bych se rád zmínil o středečním přípravném zápase v Boskovicích. Pro někoho nelichotivý výsledek 12:2 se soupeřem, který hraje o 3 soutěže výš, vůbec nic neříká o výkonu Rájeckých dorostenců. Ve všech směrech splnil svůj význam. Kvalitní trénink, s kvalitním soupeřem, na kvalitním terénu. Zápas v Kotvrdovicích byl opropti tomu jen nutné zlo.