Body za druhý poločas

26.10.2014 09:15

Drnovice byly před zápasem s námi na posledním místě se třemi body a tak se mohlo zdát, že zápas bude pouze o skóre a povinných třech bodech. Již po přečtení sestavy soupeře, ale bylo jasné, že to nebude vůbec jednoduchý zápas a průběh celého utkání to potvrdil. Drnovice nás od začátku přehrávaly a bylo jen otázkou času, kdy nám dají branku. To se jim povedlo asi ve 20 minutě, když po naší chybě těsně před vápnem osamocený hráč soupeře střelou kolem našeho brankáře otevřel skóre zápasu. Potom jsme přece jenom začali hrát i my a vytvořili si tři dobré šance, které jsme ale nedokázali využít.

 Do druhého poločasu jsme udělali změny v rozestavení některých hráčů a na hřišti to bylo znát. Soupeře jsme skoro nepustili na naši polovinu a ze standardky jsme Kamilem Dvořákem srovnali na 1:1. Další branku přidal z penalty Marek Opatřil a vzápětí po krásném úniku po levé straně přidal Kamil třetí, rozhodující branku. Když pak v  83 minutě nádherným lobem Kamil Dvořák třetí brankou v zápase upravil na 4:1, bylo jasné, kdo získá tři boby. Přesto se ale Drnovice nevzdávaly a z trestného kopu ještě zdramatizovaly závěr zápasu, když snížili na konečných 2:4. Musím uznat, že Drnovice hrály velice dobře a vůbec nerozumím jejich bodovému zisku a postavení v tabulce.

 Našim hráčům chci touto cestou poděkovat za předvedený výkon a bojovnost, protože jenom my víme, jak před každým zápasem dáváme dohromady sestavu.

Výsledek: R - Drnovice 4:2 ( 0:1)
 Branky: Dvořák 3x, Opatřil 1x.
 Sestava: Koumar - Kubásek, Opatřil, Pycun, Dovrtěl, Zřídkaveselý, Dobeš, Cerhák, Čada, Dvořák, Müller.