5.kolo: Rájec smírně s Boskovicemi

03.10.2012 19:22

V 5. kole okresního přeboru starších přípravek sehráli ve skupině A naši kluci utkání s Boskovicemi. Boskovice jsou týmem, který má jednu z nejlepších mládežnických líhní na okrese. Utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou.

Rájec - Boskovice 4:4 (3:3)

Branky Rájce: Hruška - 2, Dovrtěl, Nezval

Sestava Rájce: Koumar - Šváb, Dovrtěl, Ševčík Jakub, Ševčík Jan - Kala, Hruška, Nezval, Štěpánek, Tsekhonya.

Dnes do Rájce zavítal nejlepší tým na okrese a to Boskovice.Zápas to byl velmi zajímavý a divákům se musel líbit,hrálo se nahoru a dolů se spousty šancemi na obou stranách a branky diváci nemuseli být zklamáni.Začli velmi aktivně a ujali se dvoubrankového vedení,ale bohužel jsme je neudrželi do poločasu a do šaten jsme šli za stavu 3:3.

Po změně stran jsme přeskládali sestavu a zápas dostal nové obrátky,kde byla znát změna v rozestavení,dostávali jsme se víc do šancí,které jsme bohužel nevyužili v gólové příležitosti.Za bod s Boskovicemi jsme rádi,možná jsme měli o kapku blíž k vítězství,trefili jsme několikrát brankouvou konstrukci.

Boskovice na konci utkání,také trefili tyč,tak remíza nakonec zasloužená s obou stran.Kluky bych chtěl pochválit za skvělý a odmakaný výkon,dnes to odřely ze všech sil.

Aktuální tabulka - st. přípravka

V této rubrice nejsou žádné články.